Home Events Lemmy 500 Ljungbyhed 24/9

Lemmy 500 Ljungbyhed 24/9

OBS! Ändring 160922, klubbparkering kommer att finnas!

Goda nyheter!

Martin Svensson kommer att vara träffansvarig under Lemmy 500 och hålla i klubbparkeringen under dagen. Samlingen kommer att vara från kl 13.00, fråga funktionärerna i insläppet för vägvisning fram till klubbfållan. Prisutdelning till de finaste medlemsbilarna kommer att ske.

Om ni har några frågor kan ni kontakta Martin på 0708-636655.

Mycket bra initiativ Martin!

Jag fick ett intressant samtal från Tony Bryntesson (VD:n i V8 Thunder Cars) i helgen där han gjorde reklam för sin träff kommande lördag på Ljungbyhed flygplats vilket verkar bli en motorfest av stora mått! Tyvärr är alla regionarna i Skåne upptagna på annat håll på lördag men det hindrar inte er andra från att komma dit och ha en trevlig dag. Eftersom det inte kommer någon regionare blir detta inte uppstyrt från klubbens sida och därför kommer ni att placeras med övriga utställningsbilar. Om nu någon medlem känner för att ta på sig ansvaret och ordna en klubbparkering kommer arrangören fixa en parkeringsplats åt oss men det kräver att någon håller i trådarna från Camaro klubbens sida. Ring mig på 0708-984961 så informerar jag om vad detta innebär.

Se nu till att åka dit med ett helt gäng bilar och representera oss, eller som Tony sa: Camaro är ju grunden i hela V8 Thunder Cars!

Följande text är skriven av Tony:

Vår huvuddag är 24 september och då vore det kul om ni kunde rulla in med ett gäng snygga/häftiga Camaro bilar.
Ni kan komma framåt 13-14.00 på lördagen, vi kör ett fränt skrotbilsrace på dagen samt bilutställning, marknad och axels tivoli. Sedan börjar våra aktiviteter med SM racing V8 Thunder Cars samt häftiga Legends bilar.
Vi kör hela kvällen i strålkastarbelysning ”Night Race” slutar ca 22.00 och därefter går Saxon tillsammans med Mikkey Dee o Phil Cambell från Motörhead på scen o kör en konsert ca 1 timme, därefter är det efterfest med mer band.
Som sångaren i Saxon sa, Det blir Race Cars, Rock&Roll and Beers!!!!!

Vi erbjuder fri uppställning av er klubbmonter tillsammans med era bilar. Föraren gratis entré till race o konsert, övriga betalar entré. Billigast är o köpa biljett på ticketmaster (299:- + service avg./Pers. för allt)

Kan du vara bussig o se om ni kan dra ihop ett stort gäng Camaro (Det är grunden i V8 Thunder Cars)

http://v8thundercars.com/?page_id=1570

Datum

24 sep 2016
Expired!

Tid

13:00 - 22:00