Home Events Nostalgia Festival i Ronneby

Nostalgia Festival i Ronneby

I år arrangeras Nostalgia Festival i en hel vecka. Träffen startar i Ronneby med klassiska Nostalgiadagen i Ronneby Brunnspark den 29 juni. Camaroklubben finns så klart på plats som alltid (vi brukar ha parkering vid Brunnsbadet (infarten vid hotellet). Glöm inte att ange på din föranmälan http://www.nostalgiafestival.se/nostalgiadagen.php ange att du vill parkera med Camaro Club Sweden.

Brunnsparken är en av Sveriges vackraste parker och fylls med 1.000-talet bilar, motorcyklar och mopeder av yppersta klass. Dagen efter, den 30 juni, fortsätter vi med succén från i fjol – Fri Fart i Ronnebyån. Klassiska snabbgående Veteranbåtar bjuder på stor underhållning när de far fram i ån.

Följande dagar mellan 1-5 juli är ett utmärkt tillfälle att stanna i Blekinge som bjuder på ett pärlband av besöksmål med nostalgi, konst, kultur, djur och natur. Besök Blekinge Pärlor (länk) för att läsa mer.

Helgen 6-7 juli förflyttar vi oss till grannstaden för Karlskrona Veteranbåtsdagar.
Alla som gillar gamla vackra fritidsbåtar kommer garanterat få sitt lystmäte för båtnostalgi tillredställt. Till detta kommer Nordisk Kustkulturfestival och besöker arrangemanget. Ett 20-tal gamla vackra skutor från de nordiska länderna lägger till vid handelshamnen!

Datum

29 jun 2013
Expired!

Tid

00:00 - 20:00

Plats

Ronneby Brunnspark
Ronneby Brunnspark Ronneby Sweden